ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (2024)

  • Vertel jouw Verhaal
  • nl

    • Deutsch
    • English
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本
    • Nederlands
    • Português
    • Romanian
    • Russian
    • 繁体中文
    • Ukrainian
    • 简体中文

  • nl

    • Deutsch
    • English
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本
    • Nederlands
    • Português
    • Romanian
    • Russian
    • 繁体中文
    • Ukrainian
    • 简体中文
    • Vertel jouw Verhaal

    ripetinder.com betrouwbaar?Bezoek de site

    Is ripetinder.com betrouwbaar of oplichting?

    Er is een kleine kans op risico met deze site.

    ripetinder.com review: wat is jouw gevoel bij ripetinder.com?

    Hoe kan ik mijn geld terugkrijgen?

    De vertrouwensscore van ripetinder.com is redelijk. Waarom?

    ripetinder.com is waarschijnlijk geen nep website maar betrouwbaar. De trust score is redelijk. De review ripetinder.com resulteerde in een review score van 72. Deze score is gebaseerd op een algoritme dat publieke bronnen zoals WHOIS, het IP-adres van de server, de locatie van het bedrijf en de website en spam- en phishinglijsten. Hoewel we de website als een middelgroot tot laag risico beschouwen, kunnen we niet garanderen dat het geen oplichterij van nep-website is. Het is altijd handig je eigen handmatige controle te doen van de website om te bepalen of deze legaal en veilig is.

    Positieve Resultaten

    Het SSL-certificaat is geldig

    Deze website is veilig volgens DNSFilter.

    Negatieve Resultaten

    De eigenaar van de website gebruikt een dienst om zijn identiteit op WHOIS te verbergen

    Deze site heeft een lage Tranco-ranking

    Diverse negatieve beoordelingen zijn gevonden

    TOON GEDETAILLEERDE ANALYSE

    Klantervaringen van ripetinder.com

    Very negative reviews

    Totaal aantal recensies: 2Gemiddelde score: 1 sterrenLees Meer

    Het eindcijfer is gebaseerd op alle reviews gevonden op de volgende sites

    • Scamadviser: 1/5 sterren, 2 reviews

    ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (4)ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (5)ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (6)ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (7)ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (8)

    ripetinder.com

    henry andrew

    report to the ic3 to get your money back on Twitter ( ic3centerDC )

    ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (10)ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (11)ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (12)ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (13)ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (14)

    ripetinder.com

    Cosimo Maglio

    Sito con persone che non esistono. Il link ti trasferisce al sito incontro maturi nel quale le donne fanno vedere di tutto e ti fanno spendere soldi per chattare e non ti incontrano. Falso come la banconota da 30 euro. Il bello è che tutte le tue

    Advertorials

    Full Stack Developer Wanted

    ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (15)

    Are you a creative Full Stack Developer who thrives on challenges and takes pride in delivering exceptional results? Join our dynamic and growing internet company where your skills will shine. With a minimum of a bachelor's level education, at least 5 years of relevant experience, and a strong command of HTML5, CSS, and JavaScript, you'll fit right in. Experience with React, VueJS, or Laravel is a plus. Excellent English communication skills and a curious mindset are essential. Enjoy a competitive salary, retirement plan, remote work flexibility, and opportunities for professional growth in an international community. Join us and grow with our innovative team!

    Contact Us

    Download the ScamAdviser App & Browser Extensions

    ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (16)

    Avoid online scams effortlessly with ScamAdviser! Our free app, available in beta for Android and iOS, and browser extensions for Google Chrome, Microsoft Edge, and Safari, provide real-time alerts to help you determine if a website is legitimate or a scam. Install ScamAdviser on multiple devices, including those of your family and friends, to ensure everyone's online safety.

    ripetinder.com review

    Bedrijfsanalyse

    We zien dat de eigenaar van de website een service gebruikt om zijn / haar identiteit te verbergen. Dit kan zijn omdat de eigenaar niet wil worden gespamd. Het maakt het echter ook moeilijk om de echte eigenaar van de website te identificeren. Daarom krijgen websites die hun identiteit verbergen een iets lagere score.

    Webshop Analyse

    Volgens Tranco heeft deze site een lage Tranco-rangschikking. Dit betekent dat het aantal bezoekers aan deze website vrij laag is. Je kunt dit verwachten van een kleine, beginnende of niche-website. Een populaire website zou echter een hogere rangschikking moeten hebben.

    Technische analyse

    Er is een geldig SSL-certificaat gevonden. Professionele bedrijven gebruiken een SSL-certificaat om de communicatie tussen uw computer en hun website te coderen. Er zijn echter verschillende certificeringsniveaus en oplichters kunnen ook een gratis SSL-certificaat installeren. Als u uw gegevens moet invoeren, doe dit dan nooit zonder te controleren of een SSL-certificaat uw informatie beschermt.

    Feiten over ripetinder.com

    Feiten

    Domein leeftijd

    over 1 jaar

    Whois gegevens

    hidden

    Bedrijfsdata

    Organisatie

    Domains By Proxy, LLC

    Eigenaar

    Registration Private

    Adres

    DomainsByProxy.com, 100 S. Mill Ave, Suite 1600 85281 Tempe Arizona

    Land

    US

    Telefoon

    +1.4806242599

    Email

    select contact domain holder link at https://www.godaddy.com/whois/results.aspx?domain=ripetinder.com

    Website data

    Website

    ripetinder.com

    Titel

    RipeTinder.COM

    Domein leeftijd

    over 1 jaar

    Website Snelheid

    Very Fast

    Geldigheid SSL certificaat

    valid

    SSL certificaat type

    Low - Domain Validated Certificates (DV SSL)

    SSL uitgever

    Let's Encrypt

    Whois registratie datum

    2023-04-28

    Whois datum laatste update

    2024-05-06

    Whois vernieuwingsdatum

    2025-04-28

    Tags

    Registration Possible, Language - English

    Eigenaar

    Naam

    Registration Private

    Organisatie

    Domains By Proxy, LLC

    Straat

    DomainsByProxy.com, 100 S. Mill Ave, Suite 1600 85281 Tempe Arizona

    Land

    US

    Telephone

    +1.4806242599

    Email

    select contact domain holder link at https://www.godaddy.com/whois/results.aspx?domain=ripetinder.com

    Administrator

    Naam

    Registration Private

    Organisatie

    Domains By Proxy, LLC

    Straat

    DomainsByProxy.com, 100 S. Mill Ave, Suite 1600 85281 Tempe Arizona

    Land

    US

    Telephone

    +1.4806242599

    Email

    select contact domain holder link at https://www.godaddy.com/whois/results.aspx?domain=ripetinder.com

    Technisch contactpersoon

    Naam

    Registration Private

    Organisatie

    Domains By Proxy, LLC

    Straat

    DomainsByProxy.com, 100 S. Mill Ave, Suite 1600 85281 Tempe Arizona

    Land

    US

    Telephone

    +1.4806242599

    Email

    select contact domain holder link at https://www.godaddy.com/whois/results.aspx?domain=ripetinder.com

    Server

    ISP

    Unified Layer

    Land

    US

    Registrar

    Naam

    GoDaddy.com, LLC

    IANA ID

    146

    registrar website

    https://www.godaddy.com

    Email

    abuse@godaddy.com

    Telefoon

    +1.4806242505

    Naam van de server

    IP

    162.144.15.177


    HTTP status

    200


    Doel

    ns4227.hostgator.com.

    IP

    162.144.15.15

    Land

    US


    Doel

    ns4228.hostgator.com.

    IP

    162.144.15.154

    Land

    US


    Gerelateerde domeinen

    Klik hier om te zien welke domeinen op de zelfde server worden gehost als ripetinder.com.

    Powered byDomain Crawler

    Is dit jouw website?

    Indien je de eigenaar bent van deze site, kan je gratis je bedrijfsgegevens en beoordelingen beheren.

    Claim Website

    Over dit rapport

    Het review verslag van ripetinder.com is 24455 keer opgevraagd.

    First analyzed: 2023-07-17 12:29:04.Laatste Update: 2024-07-01 17:22:42

    Populaire verhalen

    Hoe herken je een scamwebsite?

    Naarmate de invloed van het internet toeneemt, neemt ook de prevalentie van online oplichting toe. Er zijn oplichters die allerlei soorten beweringen doen om slachtoffers online in de val te lokken - van valse investeringsmogelijkheden tot online winkels - en het internet stelt hen in staat om vanuit elk deel van de wereld anoniem te opereren. Het herkennen van online oplichting is een belangrijke vaardigheid, omdat de virtuele wereld steeds meer deel uitmaakt van elk facet van ons leven. De onderstaande tips helpen je de tekenen te herkennen die erop kunnen wijzen dat een website een zwendel kan zijn.Gezond verstand: Te mooi om waar te zijnAls je online op zoek gaat naar goederen, kan een geweldige deal heel aanlokkelijk zijn. Een Gucci tas of een nieuwe iPhone voor de helft van de prijs? Wie zou zo'n deal niet willen? Oplichters weten dit ook en proberen er misbruik van te maken.Als een online deal te mooi lijkt om waar te zijn, denk dan twee keer na en controleer alles dubbel. De makkelijkste manier om dit te doen is door hetzelfde product te bekijken op concurrerende websites (die je vertrouwt). Als het prijsverschil enorm is, is het misschien beter om de rest van de website te controleren.Bekijk de links naar sociale mediaSociale media vormen tegenwoordig een belangrijk onderdeel van e-commercebedrijven en consumenten verwachten vaak dat online winkels aanwezig zijn op sociale media. Oplichters weten dit en plaatsen vaak logo's van sociale mediasites op hun websites. Krabben onder

    Lees verder
    Hoe krijg ik geld terug van een scammer?

    Dus het ergste is gebeurd - je realiseert je dat je te snel je geld hebt gegeven en dat de site die je hebt gebruikt een scam was - wat nu? Ten eerste, wanhoop niet!!!Als je denkt dat je bent opgelicht, is het eerste wat je moet doen als je een probleem hebt gewoon je geld terugvragen. Dit is de eerste en makkelijkste stap om te bepalen of je te maken hebt met een echt bedrijf of met oplichters. Helaas is je geld terugkrijgen van een oplichter niet zo eenvoudig als het gewoon vragen.Als je inderdaad te maken hebt met oplichters, varieert de procedure (en de kans) om je geld terug te krijgen afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt.PayPalDebetkaart/CreditkaartOverschrijvingOverschrijvingGoogle BetalenBitcoinPayPalAls je PayPal hebt gebruikt, heb je een grote kans dat je je geld terugkrijgt als je bent opgelicht. Op hun website kun je binnen 180 kalenderdagen na je aankoop een geschil indienen.Voorwaarden om een geschil in te dienen:De eenvoudigste situatie is dat je bij een online winkel hebt besteld en dat het niet is aangekomen. In dit geval is dit wat PayPal stelt: "Als je bestelling nooit aankomt en de verkoper geen bewijs van verzending of levering kan overleggen, krijg je je geld volledig terug. Zo simpel is het."De oplichter heeft je een heel ander artikel gestuurd. Je hebt bijvoorbeeld een PlayStation 4 besteld, maar in plaats daarvan alleen een Playstation-controller ontvangen.De staat van het

    Lees verder

    Website meldingen

    Hoe Evs en edelmetalen worden gebruikt om mensen op te lichten

    VirilTonic24.com beoordeling: Is het oplichterij?

    Is Trochage.com veilig of een scam?

    Read more

    Hulp en informatie

    OplichtingswaarschuwingenMeer informatie over oplichtingBetrouwbare websitesAdvies voor bedrijvenGlobal Scam Country Guide

    Alles zien

    Scam trends

    Bent u kwetsbaar voor zwendel met valse kredieten?

    Oplichters van bankimitaties te slim af zijn

    Cupido of oplichter? Kan je online lover je echt leren investeren?

    Read more

    Schrijf je in vooronze nieuwsbrief

    Thank you!

    ripetinder.com review: is ripetinder.com betrouwbaar? (2024)

    References

    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Merrill Bechtelar CPA

    Last Updated:

    Views: 5860

    Rating: 5 / 5 (50 voted)

    Reviews: 81% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Merrill Bechtelar CPA

    Birthday: 1996-05-19

    Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

    Phone: +5983010455207

    Job: Legacy Representative

    Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

    Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.